Brombær muffins
I år har der været massevis af bær i haven. Også flere end der plejer.
Men de bær jeg altid har masser af i fryseren er brombær, da jeg er så heldig at min mor har en kæmpe "busk" med vilde brombær i haven.
De her vilde brombær smager lidt som hindbær - bare med meget mere smag. Fantastisk til kager som dem her.
De her vilde brombær smager lidt som hindbær - bare med meget mere smag. Fantastisk til kager som dem her.
Super nemme muffins. Egentlig bare en grundopskrift på muffins hvor man kan putte lige nøjagtig de bær i man bedst kan lide.
125 g mel
125 g sukker
125 g smør eller margarine
3 æg
2 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1 spsk vand
150 g brombær (man kan bruge både friske og frosne)
Sådan gør du....
Start med at tænde ovnen på 175 grader - almindelig ovn, så den er helt varm når du skal bruge den..
Klargør muffinformene såde er klar til brug
Bland mel og sukker godt. Tilsæt smør/margarine og æg og pisk godt til dejen er ensartet og uden klumper - jeg brugte køkkenmaskinen. Tilsæt vaniljesukker og bagepulverog pisk dejen godt igennem og tilsæt vandet så dejen bliver lidt tyndere.
Tilsidst tilsættes brombærrene. Vend dem forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i de 12 forme og bag dem 20-25 minutter.
Lad dem køle af på risten.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar